Word de beste versie van jezelf

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN.

Gisteren zag ik een mooie quote dat ging over in therapie gaan om de beste versie van jezelf te worden. En ik ben hier helemaal mee eens. Sinds ik met mijn opleiding ben begonnen,

ben ik dus ook aan de beste versie van mezelf begonnen. En, ja het is niet altijd even leuk.
Je komt jezelf keihard tegen. Ja ik ben boos geweest en ja ik heb af en toe
flink zitten huilen in de therapiestoel.
Maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik nu weet dat falen niet slecht is.

Maar juist iets goeds is, want dan doe je het de volgende keer anders en misschien wel beter. Het heeft er voor gezorgd dat de overtuigingen die ik mezelf heb aangepraat/aangeleerd helemaal niet kloppen.
En dat je in staat bent die overtuigingen te veranderen of zelfs helemaal los te laten.

“Therapie is een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf!”

Geniet van je dag! ❤
Veel liefs, Jolanda 🍀
P.s.: Wil je ook de beste versie van jezelf worden? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake gesprek via Contact

Dit vind je vast ook leuk

Wat kun je doen bij te veel stress?

Wat kun je doen bij te veel stress?

Wat kun je doen bij te veel stress?
Iedereen heeft wel eens last van alledaagse stress, dat je nog honderd dingen moet doen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Een opgejaagd gevoel, niet rustig kunnen zitten, het idee hebben dat je altijd iets moet doen. Maar wat als je continu onder stress staat. Altijd spanning in je schouders voelt, vaak hoofdpijn hebt en je kaken stijf op elkaar staan. Als je continu in de stress-stand staat, gaat je lichaam signalen afgeven, signalen die je aangeven: tot hier en niet verder. En als je daar niet naar gaat luisteren dan kom je in een burn-out terecht. Dat is niet wat je wilt, toch? Maar hoe kom je nu van deze stress af?
Ik heb de perfecte oplossing. Wat? Dat lees je in dit blog.

Doe jij aan zelfontwikkeling?

Doe jij aan zelfontwikkeling?

Zelfontwikkeling betekent: inzicht werven in eigen identiteit, sterke en zwakke punten, interesses en ambities en op basis hiervan acties ondernemen om zo nodig competenties verder te ontwikkelen. Een mond vol, maar je hoe doe je dat? Jezelf ontwikkelen. Hoe begin ermee? Er zijn verschillende manieren om jezelf te ontwikkelen, en voor iedereen is de weg ook anders. In dit blog vertel ik je over mijn eigen zelfontwikkeling en geef ik je tips om zelf hiermee aan de slag te gaan.

Je ziels- en levensplan

Je ziels- en levensplan

JE ZIELS- EN LEVENSPLAN
Met welk doel ben jij hier aarde? Wat is jouw ziels- en levensplan? Je maakt bepaalde dingen mee, je doet ervaringen op in dit leven. Wat als die nu te maken hebben met je ziels- en levensplan? Dat ze de bedoeling zijn dat je ze meemaakt? Dat je er zelf voor gekozen hebt voordat ja hier op aarde kwam?