Weg met die pijn!

Weg met die pijn!

Stel, je hebt vaak last van je rug, of regelmatig hoofdpijn. Maakt eigenlijk niet uit wat je voor lichamelijke klachten hebt. Maar je komt bij mij voor een Reikibehandeling. Tijdens de behandeling geef ik de Reiki energie door aan jou. De energie stroomt via mijn handen door naar jouw lichaam. De Reiki stroomt naar de plek in je lichaam waar je het nodig hebt. De energie dat uit mijn handen komt geeft jouw rust en werkt genezend. Ik genees dus niet zelf, dat doe jij zelf. Gewoon door te gaan liggen of zitten en de energie door je heen te laten stromen dat binnen komt. Via mijn handen ontvang jij de energie die jij nodig hebt. Door de Reiki krijgt je lichaam extra energie waardoor jij minder pijn ervaart.
Een Reikibehandeling werkt op meerdere gebieden: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

 

Op lichamelijke gebied:

Hoe vaak heb je pijn? Hoe voelt je lichaam aan? Reiki helpt je onder andere met
– Vermindering van pijn of de pijn   verdwijnt helemaal
– Verbetering van je immuunsysteem
– Je lichaam roept het vermogen aan om zelf te genezen

Op emotioneel gebied:

Hoe ga jij om met problemen? Hoe denk jij over jezelf en je gevoel? Reiki helpt je onder andere met
– Je kunt je meer ontspannen
– Je heft blokkades op die de pijn veroorzaken
– Meer levensvreugde

Op mentale gebied:

Heb jij controle over je eigen gedrag? Reiki helpt je onder andere met
– Minder stress
– Positievere gedachten patronen
– Je weet beter wat je wilt

Op spiritueel gebied:

Ben je bewust van wat er onder de lichamelijke klachten speelt? Reiki helpt je onder andere met
– Bewustwording
– Meer inzichten
– Innerlijke ontwikkeling

 

Dus nu weet je wat Reiki allemaal voor je kan betekenen. Reiki pakt de oorzaak aan en niet de symptomen. Dat wat niet evenwicht is wordt gedurende behandeling weer in evenwicht gebracht. Hoe iemand een Reikibehandeling ervaart is altijd anders, er is altijd effect, alleen kan dat soms even duren voordat je dat opmerkt.

Iedereen kan Reiki leren, iedereen heeft het in zich om deze energie te gebruiken. Alleen zijn we door de eeuwen heen het vergeten hoe en zijn we het verleerd contact te maken met de universele energie. In de Reiki cursus wordt dit contact weer hersteld, zodat de energie weer kan stromen.

Het Usui system van Reiki is onderverdeeld in 3 graden. Elke graad is stap voor jezelf, en als je alleen graad 1 wilt doen is dat oké, het is niet nodig om ze alle drie af te ronden. Deze Reiki 1 cursus is gericht op je fysieke niveau. Je leert jezelf en anderen te behandelen met Reiki energie. En hoe dat je kunt doen zonder je je eigen energie te verliezen.

Bij de Reiki 1 ontvang je 4 inwijdingen dit om je energie kanalen verder te openen zodat de Reiki energie volledig kan gaan stromen. Naast de inwijdingen wordt ook het volgende uitgelegd:

– Wat is Reiki en hoe werkt het?
– Geschiedenis van Reiki
– De 5 Reiki leefregels
– Zelfbehandeling
– Het behandelen van anderen

De cursus is verdeeld in 2 delen van ieder 2 uur. Kijk voor meer informatie op de pagina Reiki
Aanmelden voor de cursus via deze link: Aanmelden Reiki 1 cursus

Of via de mail: info@jolandamanders.nl

Dus wil je werken aan jezelf en daarbij ook nog anderen helpen? Meld je dan snel aan!

Veel liefs, Jolanda

 

Dit vind je vast ook leuk

Word de beste versie van jezelf

Word de beste versie van jezelf

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN. Gisteren zag ik een mooie quote dat ging over in therapie gaan om de beste versie van jezelf te worden. En ik ben hier helemaal mee eens. Sinds ik met mijn opleiding ben begonnen, ben ik dus ook aan de beste versie van mezelf...

Wat kun je doen bij te veel stress?

Wat kun je doen bij te veel stress?

Wat kun je doen bij te veel stress?
Iedereen heeft wel eens last van alledaagse stress, dat je nog honderd dingen moet doen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Een opgejaagd gevoel, niet rustig kunnen zitten, het idee hebben dat je altijd iets moet doen. Maar wat als je continu onder stress staat. Altijd spanning in je schouders voelt, vaak hoofdpijn hebt en je kaken stijf op elkaar staan. Als je continu in de stress-stand staat, gaat je lichaam signalen afgeven, signalen die je aangeven: tot hier en niet verder. En als je daar niet naar gaat luisteren dan kom je in een burn-out terecht. Dat is niet wat je wilt, toch? Maar hoe kom je nu van deze stress af?
Ik heb de perfecte oplossing. Wat? Dat lees je in dit blog.

Doe jij aan zelfontwikkeling?

Doe jij aan zelfontwikkeling?

Zelfontwikkeling betekent: inzicht werven in eigen identiteit, sterke en zwakke punten, interesses en ambities en op basis hiervan acties ondernemen om zo nodig competenties verder te ontwikkelen. Een mond vol, maar je hoe doe je dat? Jezelf ontwikkelen. Hoe begin ermee? Er zijn verschillende manieren om jezelf te ontwikkelen, en voor iedereen is de weg ook anders. In dit blog vertel ik je over mijn eigen zelfontwikkeling en geef ik je tips om zelf hiermee aan de slag te gaan.