Weg met die pijn!

Weg met die pijn!

Stel, je hebt vaak last van je rug, of regelmatig hoofdpijn. Maakt eigenlijk niet uit wat je voor lichamelijke klachten hebt. Maar je komt bij mij voor een Reikibehandeling. Tijdens de behandeling geef ik de Reiki energie door aan jou. De energie stroomt via mijn handen door naar jouw lichaam. De Reiki stroomt naar de plek in je lichaam waar je het nodig hebt. De energie dat uit mijn handen komt geeft jouw rust en werkt genezend. Ik genees dus niet zelf, dat doe jij zelf. Gewoon door te gaan liggen of zitten en de energie door je heen te laten stromen dat binnen komt. Via mijn handen ontvang jij de energie die jij nodig hebt. Door de Reiki krijgt je lichaam extra energie waardoor jij minder pijn ervaart.
Een Reikibehandeling werkt op meerdere gebieden: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

 

Op lichamelijke gebied:

Hoe vaak heb je pijn? Hoe voelt je lichaam aan? Reiki helpt je onder andere met
– Vermindering van pijn of de pijn   verdwijnt helemaal
– Verbetering van je immuunsysteem
– Je lichaam roept het vermogen aan om zelf te genezen

Op emotioneel gebied:

Hoe ga jij om met problemen? Hoe denk jij over jezelf en je gevoel? Reiki helpt je onder andere met
– Je kunt je meer ontspannen
– Je heft blokkades op die de pijn veroorzaken
– Meer levensvreugde

Op mentale gebied:

Heb jij controle over je eigen gedrag? Reiki helpt je onder andere met
– Minder stress
– Positievere gedachten patronen
– Je weet beter wat je wilt

Op spiritueel gebied:

Ben je bewust van wat er onder de lichamelijke klachten speelt? Reiki helpt je onder andere met
– Bewustwording
– Meer inzichten
– Innerlijke ontwikkeling

 

Dus nu weet je wat Reiki allemaal voor je kan betekenen. Reiki pakt de oorzaak aan en niet de symptomen. Dat wat niet evenwicht is wordt gedurende behandeling weer in evenwicht gebracht. Hoe iemand een Reikibehandeling ervaart is altijd anders, er is altijd effect, alleen kan dat soms even duren voordat je dat opmerkt.

Iedereen kan Reiki leren, iedereen heeft het in zich om deze energie te gebruiken. Alleen zijn we door de eeuwen heen het vergeten hoe en zijn we het verleerd contact te maken met de universele energie. In de Reiki cursus wordt dit contact weer hersteld, zodat de energie weer kan stromen.

Het Usui system van Reiki is onderverdeeld in 3 graden. Elke graad is stap voor jezelf, en als je alleen graad 1 wilt doen is dat oké, het is niet nodig om ze alle drie af te ronden. Deze Reiki 1 cursus is gericht op je fysieke niveau. Je leert jezelf en anderen te behandelen met Reiki energie. En hoe dat je kunt doen zonder je je eigen energie te verliezen.

Bij de Reiki 1 ontvang je 4 inwijdingen dit om je energie kanalen verder te openen zodat de Reiki energie volledig kan gaan stromen. Naast de inwijdingen wordt ook het volgende uitgelegd:

– Wat is Reiki en hoe werkt het?
– Geschiedenis van Reiki
– De 5 Reiki leefregels
– Zelfbehandeling
– Het behandelen van anderen

De cursus is verdeeld in 2 delen van ieder 3 uur en de eerstvolgende datums zijn op:
30 maart en 6 april 2020 om 19:00 tot 22:00 uur kosten hiervoor zijn €120,-.

Aanmelden voor de cursus via deze link: Aanmelden Reiki 1 cursus
Of via de mail: info@jolandamanders.nl

Dus wil je werken aan jezelf en daarbij ook nog anderen helpen? Meld je dan snel aan!

Veel liefs, Jolanda

 

Dit vind je vast ook leuk

Te veel stress?

Te veel stress?

Je werk, je huishouden, je gezin alles heeft je aandacht nodig en dat kan je ook stress geven. Iedereen ervaart stress ook anders, de een kan er prima mee omgaan en een ander stort op een gegeven moment in door te veel stress. Vanuit de biologische kant gezien kun je stress zien als een reactie op een bedreigende situatie. Het zijn vaak normale situaties zoals haasten of te veel werk hebben die ervoor zorgen dat je regelmatig stress ervaart. Zo kun je gehaast zijn omdat je te laat bent voor een afspraak of een deadline moeten halen op het werk. Het kan gaan om kinderen die niet willen luisteren, een examen, een sollicitatiegesprek of een traumatische ervaring.

Je onderbewuste

Je onderbewuste

Je onderbewuste is best wel een belangrijk onderdeel in je dagelijks leven, meer dan je misschien zou denken. Veel zijn hiervan niet op hoogte. Als je wilt groeien en fijner wilt leven is je onderbewuste onmisbaar, maar het kan ook je grootste valkuil zijn. Om te...

Tips om je energie te verhogen

Tips om je energie te verhogen

Energie Energie, alles om ons heen bestaat uit energie. Jijzelf, mensen om je heen, maar ook alle voorwerpen hebben energie. Deze energie bestaat uit verschillende frequenties. Ben je verdrietig of depressief dan heb je een lage trilling, en die trilling stuur je ook...