Tarot

Tarotlegging

Er zijn verschillende kaarten decks, maar ikzelf gebruik de Crowley ook wel het Thoth Tarot genoemd.
Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Monique van der Klooster in Geldrop.

Tarot bestaat uit 78 kaarten en die bestaan weer uit de Grote Arcana (22 kaarten) en de Kleine Arcana(56 kaarten). De Grote Arcana geven de grote en de belangrijkste veranderingen aan in het leven.
En de Kleine Arcana de dagelijkse kleine gebeurtenissen.

Waarom tarot?

Inzichten

De Tarot kaarten kunnen je inzichten geven op allerlei gebieden: werk, liefde, gezin en je eigen ontwikkeling en nog veel meer. Het is alleen wel zo de kaarten geen toekomst voorspellen. Je maakt nog steeds je eigen keuzes, je leven moet je niet laten bepalen door de kaarten. Ze zijn een mooie hulpmiddel als je het even niet meer weet of ergens in vastzit. De kaarten geven je kracht om antwoorden in jezelf te vinden en leren je naar jezelf te kijken op een andere manier naar wat er speelt in je leven.

 

Hoe werkt dat dan?

Misschien heb je al wel gehoord van het Keltisch kruis of de zigeuner kaartlegging? Dat zijn de wat bekendere leggingen. Ikzelf gebruik de chakra kaartlegging. Deze is ontwikkeld door Monique van der Klooster. Het zijn 3 rijen met in iedere rij 7 kaarten, dus je hebt in totaal 21 kaarten. De onderste rij is het verleden, de kaarten vertellen je iets over je verleden. De middelste rij is het heden, dus wat er nu dit moment speelt in je leven. De bovenste rij de mogelijke toekomst, ik zeg mogelijke toekomst omdat je nog steeds je eigen keuzes maakt, je moet je leven niet laten bepalen door de kaarten. Je hebt dus een legging met 21 kaarten, die leg ik onderste boven neer en die draai ik intuïtief 1 voor 1 om.

Maak een afspraak

Een legging 1 op 1 duurt ongeveer 30/ 45 minuten € 35,-. (incl.BTW)

Gelukkig hebben we ook nog de mogelijkheid om het via de digitale weg te doen, voor als je niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen.

Verder is er ook nog de mogelijkheid om een geschreven legging te ontvangen, dan schrijf ik het voor je op en verstuur ik het per mail naar je toe.

Aanvraag voor een persoonlijke legging kan je doen  via de onderstaande link doen of bel 0622970057

 

“Je mag veranderen in wie je bent.” Daar kan ik mezelf helemaal in terug vinden, die verandering is al aan het plaatsvinden. Verder staan er dingen in die inderdaad zijn gepasseerd. Sinds er longkanker is geconstateerd is mijn leven ook in positieve zin veranderd. LEEF!! Ik kan me zeker ook vinden in wat jij op Facebook post. Maar heel erg bedankt voor de legging. Dit is helemaal nieuw voor me, dus ik zal het nog een aantal keren lezen om het in te laten werken. Dank je Jolanda, ik ben er helemaal blij mee.

Anja

Wow! Jolanda bij het verleden sprongen de tranen in mijn ogen. Zo ontzettend waar! Ook het heden spreekt me helemaal aan en de toekomst, dat komt ook wel goed. Ik ben ontzettend blij met wat je me hebt verteld/ gelegd en dank, ik zal deze legging nog regelmatig nalezen om helemaal te laten landen.

Marianne