Tarot

Jolanda Manders tarot
Er zijn verschillende kaarten decks, maar ikzelf gebruik de Crowley ook wel het Thoth Tarot genoemd.
Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Monique van der Klooster in Geldrop.

Tarot bestaat uit 78 kaarten en die bestaan weer uit de Grote Arcana (22 kaarten) en de Kleine Arcana(56 kaarten). De Grote Arcana geven de grote en de belangrijkste veranderingen aan in het leven.
En de Kleine Arcana de dagelijkse kleine gebeurtenissen.

Waarom tarot?

Inzichten

De Tarot kaarten kunnen je inzichten geven op allerlei gebieden: werk, liefde, gezin en je eigen ontwikkeling en nog veel meer. Het is alleen wel zo de kaarten geen toekomst voorspellen. Je maakt nog steeds je eigen keuzes, je leven moet je niet laten bepalen door de kaarten. Ze zijn een mooie hulpmiddel als je het even niet meer weet of ergens in vastzit. De kaarten geven je kracht om antwoorden in jezelf te vinden en leren je naar jezelf te kijken op een andere manier naar wat er speelt in je leven.

 

Hoe werkt dat dan?

Misschien heb je al wel gehoord van het Keltisch kruis of de zigeuner kaartlegging? Dat zijn de wat bekendere leggingen. Ikzelf gebruik de chakra kaartlegging. Deze is ontwikkeld door Monique van der Klooster. Het zijn 3 rijen met in iedere rij 7 kaarten, dus je hebt in totaal 21 kaarten. De onderste rij is het verleden, de kaarten vertellen je iets over je verleden. De middelste rij is het heden, dus wat er nu dit moment speelt in je leven. De bovenste rij de mogelijke toekomst, ik zeg mogelijke toekomst omdat je nog steeds je eigen keuzes maakt, je moet je leven niet laten bepalen door de kaarten. Je hebt dus een legging met 21 kaarten, die leg ik onderste boven neer en die draai ik intuïtief 1 voor 1 om.

Aanvraag tarotreading

Een reading 1 op 1 duurt ongeveer
30/ 45 minuten.

De kosten voor een reading 1 op 1 in
mijn praktijk zijn 55 Euro. 

De kosten voor een reading via Zoom of een
geschreven reading zijn 45 Euro. 

Een geschreven reading wil zeggen dat
ik de inzichten voor je opschrijf  en dan
verstuur ik het per mail naar je toe.

Aanvraag voor een persoonlijke reading kan
via de onderstaande link:

 

“Je mag veranderen in wie je bent.” Daar kan ik mezelf helemaal in terug vinden, die verandering is al aan het plaatsvinden. Verder staan er dingen in die inderdaad zijn gepasseerd. Sinds er longkanker is geconstateerd is mijn leven ook in positieve zin veranderd. LEEF!! Ik kan me zeker ook vinden in wat jij op Facebook post. Maar heel erg bedankt voor de legging. Dit is helemaal nieuw voor me, dus ik zal het nog een aantal keren lezen om het in te laten werken. Dank je Jolanda, ik ben er helemaal blij mee.

Anja

Wow! Jolanda bij het verleden sprongen de tranen in mijn ogen. Zo ontzettend waar! Ook het heden spreekt me helemaal aan en de toekomst, dat komt ook wel goed. Ik ben ontzettend blij met wat je me hebt verteld/ gelegd en dank, ik zal deze legging nog regelmatig nalezen om helemaal te laten landen.

Marianne

Ze trok een kaart voor t verleden, een kaart voor t heden, en een kaart voor de toekomst. En ik kreeg zomaar een extra kaart omdat die er met t trekken uit was gevallen. Het gaf me mooie inzichten en herkenning dat ik echt goed op mijn pad zit, mijn passie heb gevonden, en dat ik me mag storten op het uitvoeren van een nieuw plan, waarin natuurlijkheid en creativiteit een rol spelen. Zeker de moeite waard om een keer te doen.
Dank je wel Jolanda.
Wieneke