Synchroniciteit

Synchroniciteit, of ook wel tekens van boven genoemd of symbolen. Maakt eigenlijk niet uit hoe je ze noemt, als je ze maar opmerkt, dat is eigenlijk al genoeg.

Deze week kwam ik dit veertje tegen toen ik uit de auto stapte. Dat is mij echt een teken dat ik op de juiste weg ben.
Als ik dubbele getallen op mijn telefoon of klok zie, dan weet ik dat ik een boodschap heb gekregen van boven, van het universum. Of ik hoor op de radio een liedje wat precies past met hetgeen waarover ik aan het denken was.
Ook dieren kunnen je een boodschap geven, elk dier heeft zijn of haar eigen betekenis. Een vlinder staat voor transformatie, vrijheid en schoonheid. Je kunt tegenwoordig veel hierover vinden op internet: 
kracht en totemdieren en engelengetallen

Ze zeggen ook wel toeval bestaat niet, nee dat denk ik ook niet. Ik zie deze tekens als kleine wondertjes, anonieme boodschappen van het universum. Ik word er elke keer weer blij van!

Geniet van je dag! 

Veel liefs, Jolanda🍀

 

 

 

Dit vind je vast ook leuk

Word de beste versie van jezelf

Word de beste versie van jezelf

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN. Gisteren zag ik een mooie quote dat ging over in therapie gaan om de beste versie van jezelf te worden. En ik ben hier helemaal mee eens. Sinds ik met mijn opleiding ben begonnen, ben ik dus ook aan de beste versie van mezelf...

Wat kun je doen bij te veel stress?

Wat kun je doen bij te veel stress?

Wat kun je doen bij te veel stress?
Iedereen heeft wel eens last van alledaagse stress, dat je nog honderd dingen moet doen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Een opgejaagd gevoel, niet rustig kunnen zitten, het idee hebben dat je altijd iets moet doen. Maar wat als je continu onder stress staat. Altijd spanning in je schouders voelt, vaak hoofdpijn hebt en je kaken stijf op elkaar staan. Als je continu in de stress-stand staat, gaat je lichaam signalen afgeven, signalen die je aangeven: tot hier en niet verder. En als je daar niet naar gaat luisteren dan kom je in een burn-out terecht. Dat is niet wat je wilt, toch? Maar hoe kom je nu van deze stress af?
Ik heb de perfecte oplossing. Wat? Dat lees je in dit blog.

Doe jij aan zelfontwikkeling?

Doe jij aan zelfontwikkeling?

Zelfontwikkeling betekent: inzicht werven in eigen identiteit, sterke en zwakke punten, interesses en ambities en op basis hiervan acties ondernemen om zo nodig competenties verder te ontwikkelen. Een mond vol, maar je hoe doe je dat? Jezelf ontwikkelen. Hoe begin ermee? Er zijn verschillende manieren om jezelf te ontwikkelen, en voor iedereen is de weg ook anders. In dit blog vertel ik je over mijn eigen zelfontwikkeling en geef ik je tips om zelf hiermee aan de slag te gaan.