Stoppen met roken

Hypnotherapie is de meest effectieve manier om te stoppen met roken

Hypnose om te stoppen met roken, het kan echt!

Iedereen weet hoe schadelijk het is en toch zijn er nog altijd rokers, want stoppen met roken is niet zo makkelijk.
Ook al zijn er allerlei manieren zoals nicotine pleisters,
e-sigaretten, medicatie en zelfs operaties. Ze beloven je allemaal je te helpen met een gewoonte waar je zelf niet mee kunt stoppen. Wist je dat er een reden is dat het stoppen je niet lukt. Roken is in de meeste gevallen een onbeheersbare drang,
die puur op eigen doorzettingsvermogen maar
even te weerstaan is.

Stoppen met roken is met hypnose of hypnotherapie mogelijk, het is zelfs makkelijk. Na een paar sessies zal je behoefte om te roken al minder worden. 4 sessies is al genoeg om voorgoed de sigaretten aan de kant te leggen. Belangrijk hierbij is dat je zelf ook echt wil stoppen!

Lees meer

3
verbod roken

Waarom zou je stoppen met roken?

Roken is in Nederland 1 van de belangrijkste doodsoorzaken.
Roken is de voornaamste oorzaak voor longkanker, COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease), slokdarmkanker en strottenhoofdkanker. Roken is verder ook nog gekoppeld aan vele andere aandoeningen, waaronder ademhalings- en luchtwegenproblemen, aandoeningen aan hart-en vaatstelsel, suikerziekteen nadelig bij chronische ziekten.

Aantal redenen om te stoppen met roken:

– Je eten gaat beter smaken
– Je wordt minder nerveus
– Je krijgt minder tandproblemen
– Het is beter voor je huid
– Betere immuumsysteem

STOPPEN MET ROKEN DANKZIJ HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Hypnose is een manier van stoppen dat bijzonder succesvol is gebleken bij het stoppen met roken. Tijdens de hypnotherapeutische sessies zal ik in je onderbewustzijn de gedragspatronen die je naar een sigaret doen grijpen aanpakken.  Op deze wijze pak ik de oorzaak van het probleem aan en zo gaat je behoefte om nog een sigaret aan te steken weg.

Wil je blijvend met roken stoppen? Wil je gezonder door het leven gaan en tegelijkertijd een flinke som geld besparen die nu eigenlijk in rook opgaat? Neem dan vandaag nog contact me op.
Je kan me een email sturen, bellen of je kan
hieronder aanmelden. Ik sta je graag bij in je persoonlijke traject om te stoppen met roken.

SPECIAAL TRAJECT VAN 4 SESSIES

Het is een traject van 4 weken en daarbij krijg je elke week 1 hypnose sessie. Bij de 1e sessie krijg je meer uitleg van het traject en houden we een kort intakegesprek en ga je voor de 1e keer in hypnose. Bij de 2e, 3e sessie gaan we samen de afgelopen weken doornemen en ga je wederom in hypnose om je behoefte om te roken aan te pakken.
Bij de 4e en laatse sessie ga je in hypnose en ronden we samen het traject af. Natuurlijk is er de mogelijkheid om tussen de sessies contact met me op te nemen via mail.

Je investering voor je eigen gezondheid is € 289 (incl.btw) en na dit traject van 4 weken ben je gestopt met roken!

Aanmelden

info@jolandamanders.nl

06-22970057