Tja, wie is Jolanda? Eigenlijk weet ik dat zelf nog niet zo goed. Weet ook niet of ik daar uiteindelijk achter kom, maar ik weet wel 1 ding zeker en dat is dat ik op de goede weg ben. Uitvinden wie je precies bent daar ben je je hele leven wel mee bezig, denk ik. Iedereen is daar mee bezig in zekere zin, de een wat meer dan een ander. Maar dat je er bijna heel je leven mee bezig bent is voor mij nu wel duidelijk. Je maakt dingen mee, leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Je leert er altijd van, maar soms heb je er wat hulp bij nodig om het te verwerken, om die stap te zetten zodat je weer verder kan. Ik kan je deze hulp aanbieden met hypnotherapie, NLP, Reiki of met tarot net wat je nodig hebt en wat er bij je past.  Lees verder op mijn site wat ik voor je kan betekenen!

 

 

 

 

 

Ik ben in 2010 begonnen met het geven van Reiki behandelingen en ook de Reiki 1 en 2 cursus. En dat doe ik, 10 jaar later nog steeds met veel liefde en plezier.

In 2018 is daar tarot bij gekomen, de tarot kaarten blijven me elke keer weer verbazen, elke keer geven ze de juiste boodschappen en inzichten.

Per 1 juli 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf: Jolanda Manders, coaching met energie. Ik wil je bewust maken dat je zelf in staat bent jezelf te helen. 

Momenteel volg ik de opleiding hypnotherapie bij Hypenzo, omdat ik wil blijven ontwikkelen en groeien.

Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs over Reiki, tarot, hypnotherapie en persoonlijke dingen. Blogs

Ik ben getrouwd met Harm en samen hebben we 2 prachtige dochters Anouk en Maaike. We wonen met z’n viertjes in Aarle-Rixtel. Ik sport en ga vaak wandelen en lees graag boeken, van romans tot wetenschappelijke boeken voor mijn studie.

De foto`s op mijn website zijn gemaakt door een goede vriendin van mij Elly.

Veel liefs, Jolanda

 

Aanbod

Reiki

Klik hier voor meer informatie over Reiki

Jolanda Manders bladeren

Hypnotherapie

Klik hier voor meer informatie over hypnotherapie

Tarot

Klik hier voor meer informatie over tarot

Interesse?

Wil je een afspraak maken
of meer informatie
neem dan contact met me op

Jolanda Manders