Hoi, ik ben Jolanda

Ook ik ben zo mijn belemmeringen tegen gekomen in mijn leven. En nog steeds eigenlijk. Gaandeweg kan ik er wel beter mee omgaan. Hoe dan? Door telkens bij mezelf in te checken en op te zoek te gaan in mijn onderbewuste naar de oplossing.

Mijn reis

Na mijn opleiding Mode en Kleding heb ik jarenlang in de confectie gewerkt, totdat het me teveel werd. Inmiddels was ik getrouwd en hadden we samen 2 dochters gekregen. Het leven was al erg veranderd na onze 1e dochter, maar de geboorte van onze 2e dochter zette ons leven helemaal op z’n kop. Ze bleek auditief gehandicapt en we rolden van het een naar het ander. Naar de logopedie, voor onderzoeken naar het ziekenhuis en het audiologisch centrum. Altijd druk en ik was vaak weg met de jongste en dat in combinatie met 3 dagen werken. Op een gegeven moment ging het niet meer. Ik nam mijn ontslag, waar ik tot nu toe geen spijt van heb. Ik heb toen echt gekozen voor mijn gezin en snel daarna ook voor mijn  persoonlijke ontwikkeling.

Jolanda Manders hypnotherapie
Jolanda Manders hypnotherapie hypnotherapeut

Mijn persoonlijke ontwikkeling

Mijn persoonlijke ontwikkeling begon bij Reiki, leerde veel over deze mooie en helende energie. Maar het bleef knagen, ik wilde nog meer gaan ontdekken. Na de tarot opleiding heb ik de spirituele jaaropleiding gevolgd. Hier kwamen veel onderwerpen aan bod en zo ook regressie en reïncarnatie. Mijn innerlijk vuurtje ging hiervan nog meer van branden. In 2019 ben ik dan ook de HBO opleiding voor hypnotherapeut gestart. Deze heb ik succesvol afgerond in 2023.

Mijn missie

Is om vrouwen weer terug in verbinding te laten komen met hun eigen unieke onderbewustzijn. Zodat er een bewuste en natuurlijke transformatie plaatsvindt. Waaruit er meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde ontstaat. Dit doe ik in alle rust en veiligheid op de manier die bij jou past.

lotus bloem logo Jolanda Manders

Waarom de lotus als logo?

Ik heb met een reden de lotus als logo gekozen. De lotus staat voor zuiverheid, puurheid en bescherming. Maar staat ook symbool voor transformatie van duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht.
Dat net je net als een lotus mag gaan groeien vanuit de modder. Jezelf mag gaan ontdekken hoe mooi je bent als mens!

 “Just like the lotus we too have the ability to rise from the mud,bloom out of the darkness and radiate into the world.” – Unknown

Veel liefs, Jolanda

Jolanda Manders Hypnotherapie
Logo's NBVH RBCZ CAT GAT
Jolanda Manders hypnotherapeut

Praktijk
Jolanda Manders
Termeerstraat 16
5735CP Aarle-Rixtel

Email: info@jolandamanders.nl

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Praktijk
Jolanda Manders
Termeerstraat 16
5735CP Aarle-Rixtel

Email: info@jolandamanders.nl 

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Jolanda Manders hypnotherapeut
Jolanda Manders Hypnotherapie
Logo's NBVH RBCZ CAT GAT