100% ontspanning volledig kunnen ontspannen reiki hypnose

Je ziels- en levensplan

JE ZIELS- EN LEVENSPLAN Met welk doel ben jij hier aarde? Wat is jouw ziels- en levensplan? Je maakt bepaalde dingen mee, je doet ervaringen op in dit leven. Wat…
feb 2, 2021
JE ZIELS- EN LEVENSPLAN
Met welk doel ben jij hier aarde? Wat is jouw ziels- en levensplan? Je maakt bepaalde dingen mee,
je doet ervaringen op in dit leven. Wat als die nu te maken hebben met je ziels- en levensplan?
Dat ze de bedoeling zijn dat je ze meemaakt?
Je er zelf voor gekozen hebt voordat je hier op aarde kwam?

 

Ziekte

Je gezondheid speelt hierin een grote rol. Dus als je te maken krijgt met een ziekte of een bepaalde aanleg voor een ziekte heeft dat te maken met je ziels- en levensplan. Iedereen krijgt vroeg of laat ook te maken met ziekte. Als je ziek wordt is het eigenlijk een levensles.  Je wordt door je ziekte uitgedaagd om het anders te gaan doen, anders te gaan leven of anders tegen het leven aan te gaan kijken. Er zijn ook verhalen genoeg dat het leven compleet veranderd is nadat iemand ziek is geweest.

Dus om een beeld te krijgen van je ziels- en levensplan kun je gaan kijken naar de obstakels die jij hebt meegemaakt. Begin dan met je vroegste jeugd. Waarom ben je met dit lichaam en met deze persoonlijkheid hier op aarde?
Wat heeft het je al gebracht? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Heb je iets gedaan met de uitdagingen doe je tot nu hebt gehad? Wat heb je tot nu gedaan met je zwakke punten? En heb je je sterke kanten goed gebruikt?
Natuurlijk heeft waar je geboren wordt ook invloed op je ziels- en levensplan. Als in een omgeving geboren wordt met gunstige omstandigheden dan krijg je de kans om je verder te ontwikkelen zonder al te veel obstakels. Als je geboren wordt in een ongunstige omgeving dan is het zoeken naar je passie en kom je daarin veel moeilijkheden tegen die je leren om je eigen weg te gaan volgen. Om te vechten voor wat je ziel wil in dit leven. Zo ontwikkel je kracht en doorzettingsvermogen. Dat is gebonden aan je doel en welke weg je kiest als ziel.

 

Kijk verder

Kijk als je ziek bent of een ongeluk hebt gehad, ook naar het waarom. Er is altijd een onderliggende reden. Je kunt naast de reguliere zorg ook onderzoek doen in de alternatieve wereld. Zij gaan vaak al anders om met ziektes, kijken verder dan het lichaam. Ze kijken naar je mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Ook het naar zelf genezend vermogen zou vaker naar voren mogen komen. We tot veel meer in staat dan we vaak denken. Het is fijn dat nu in deze tijd zoveel verschillende mogelijkheden hebben in geneeswijzen en therapieën. Ga dan ook op zoek naar wat bij jou past, het blijft wel de bedoeling dat je je eigen pad blijft lopen. Neem daarbij zoveel mogelijk je eigen verantwoordelijkheid en geef een ander of jezelf niet de schuld dat je ziek bent of een ongeluk hebt gehad. Met liefde voor jezelf kun je op zoek gaan naar de reden. Je krijgt dan een kans geboden om er beter van te worden en om je lichaam, geest, hart en ziel te helen.

Hierbij voeg ik nog wat tips toe voor een goede gezondheid van je lichaam, geest, hart en ziel:

1. Eet gezond en afwisselend, voel hierbij je gevoel en luister naar je lichaam. Ieder lichaam heeft andere behoeften dus een dieet is vaak niet in overeenstemming met wat jij nodig hebt.

2. Ga zoveel mogelijk de tv, social media uit de weg, dat zorgt alleen maar voor afleiding en meer stress (en tegenwoordig ook veel angst)

3. Ga uitdagingen niet uit de weg en leef je leven dat bij je past, volg hierbij je intuïtie, je innerlijke leiding.

4. Wees positief en geniet zoveel mogelijk van het leven, zorg voor voldoende afwisseling tussen rust en beweging en vermijd stress, stress op zich niet zo erg, maar langdurig stress is niet goed voor je gezondheid.

5. Doe elke dag aan lichaamsbeweging, iets wat je leuk vindt, sporten in de sportschool, wandelen of hardlopen, iets waar je weer energie van krijgt.

6. Word bewust van je onverwerkte trauma’s in je leven en ga eraan werken om ze alsnog te verwerken, lukt het jet niet zoek dan op tijd hulp.

7. Ga een cursus volgen waar je een aantal basisvaardigheden leert zoals hoe je met energie omgaat, leert hoe je kunt gronden/ aarden, hoe je in je eigen energie kunt blijven en hoe je contact kunt maken met je onderbewuste.

  Nogmaals ben je ziek zoek dan eerst hulp bij de reguliere zorg en dan pas als aanvulling of als je uitbehandeld bent op zoek in de alternatieve zorg. Er zijn zoveel mogelijkheden die je kunnen helpen, ga op je eigen intuïtie af bij het kiezen van een therapie of geneeswijze. Website tip: alternatievegeneeswijzen-overzicht

   

  Veel liefs, Jolanda

   

  Ps.: Wil je meer zicht op je ziels-en levensplan? Hypnothetrapie is hier heel gesschikt voor. Je onderbewuste weet veel meer dan je denkt. Een afspraak maken voor een intake gesprek? Dat kan via deze link: Contact

   

  Recente blogs

  Gewoon doen!

  Gewoon doen!

  Klinkt heel simpel, gewoon doen. Het kan ook heel simpel zijn, iets gewoon doen. Bijvoorbeeld naar...

  De 3 Z’s

  De 3 Z’s

  De 3 Z’s  Je hoofd blijft maar overuren draaien. “Ben ik wel goed genoeg?” of “Doe ik het allemaal...

  Jolanda Manders Hypnotherapie
  Logo's NBVH RBCZ CAT GAT
  Jolanda Manders hypnotherapeut

  Praktijk
  Jolanda Manders
  Termeerstraat 16
  5735CP Aarle-Rixtel

  Email: info@jolandamanders.nl

  Privacyverklaring

  Algemene Voorwaarden

  Praktijk
  Jolanda Manders
  Termeerstraat 16
  5735CP Aarle-Rixtel

  Email: info@jolandamanders.nl 

  Privacyverklaring

  Algemene Voorwaarden

  Jolanda Manders hypnotherapeut
  Jolanda Manders Hypnotherapie
  Logo's NBVH RBCZ CAT GAT