Hypnotherapie

Spiraal glas in lood Jolanda Manders
Jolanda Manders psychosociaal lichaamsgericht hypnotherapuet
Hoe vaak zit jij weg te dromen? Als je een goed boek aan het lezen bent? Of als je auto aan het rijden bent? Of vroeger op school naar buiten te staren? Het gebeurt vaak als het eentonig is, dat is de trigger waardoor je in trance komt. Dat is de alledaagse trance.
Het bewuste denken valt weg en de onderbewuste processen gaan een grotere rol spelen, dan is er sprake van trance.

Bij hypnotherapie maken we gebruik van die trance, in therapie gaan we de trance dieper maken. Wanneer je dieper in trance komt, veranderen je waarnemingen van de omgeving, je gaat je dan meer richten op de hypnotiseur. Dan begint het belangrijkste de therapie.

Dat is nu mogelijk omdat je bewuste denken weg valt en je onderbewuste naar boven komt. Je bent beter in staat om terug te gaan naar de oorzaak van het probleem, suggesties beter op te nemen en te gaan oefenen met je nieuwe gevoelens, je denkwijze en gedragingen.

In trance ben je staat te weten waar de oorzaak van een klacht ligt, en ook in staat om de klacht te verhelpen. Doordat in staat bent om met je onderbewuste te communiceren kun je oude emotionele of lichamelijke pijn verwerken, je een reden geven om je positiever te gaan gedragen.

Nieuw: traject omgaan met levend verlies bij je kind:

Moeder worden is al een hele uitdaging, maar dat wordt het helemaal als blijkt dat je kind niet gezond is. Ineens wordt je ook mantelzorger, administratief medewerker, telefoniste en ga zo maar verder. Daarnaast krijg je ook nog te maken met de verwerking ervan. Het is belangrijk om ook hier tijd voor te maken. Door je aan te melden voor dit speciale traject ga je aan de slag met verwerking en maakt dat je als moeder steviger in je schoenen gaat staan.

Klik hier om je te aanmelden:

omgaan met levend verlies

Hypnotherapie hypnose

Hypnotherapie is een belangrijk therapeutisch middel waarmee je zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid verbeterd kan worden. Hypnotherapie maakt gebruik van de trance waarin je je bevindt. Je blijft zelf de controle houden dit in tegenstelling van showhypnose.

Ook heb ik een blog geschreven over de 7 misverstanden over hypnose: Blog hypnose

Ik kan Jolanda haar manier van werken het best omschrijven als kundig, liefdevol en zonder oordeel. Ze weet de juiste vragen te stellen, waardoor je al snel uit komt bij de kern van wat je anders zou willen bij jezelf, en ze reikt je hiermee enorm mooie mogelijkheden aan om de kern naar je zijn te vinden. Jolanda weet je hierbij te begeleiden op een directe, maar veilige, zachte en zorgzame manier. Ik kan haar iedereen aanraden!

Wendy

Ontspanningshypnose:

“Wat was dit een bijzondere en positieve ervaring! Geleid door de rustige stem van Jolanda kon ik stap voor stap mijn hele lijf ontspannen. Vervolgens leidde ze mij naar een mooie herinnering aan een heel goed moment in mijn jeugd waarmee ik een ‘bel’ kon maken in mijn gedachten. In deze bel kon ik de ultieme ontspanning ervaren. Dit gevoel bleef nog lang hangen en kon ik ook weer terughalen toen ik daar behoefte aan had. Voor iemand met een druk leven, zij het qua activiteiten of qua gedachten, is dit echt een aanrader”.

Liesbeth

Ontspanningshypnose:

Tijdens een ontspanningssessie stelde Jolanda me heerlijk op mijn gemak, en begeleidde ze me met haar warme, rustige stem naar een fijne plek. Ik werd me heel goed bewust van mijn lichaam waardoor ik echt uit mijn hoofd kwam. Waar spanning zat kwam ontspanning en ik voelde me steeds meer zwaar worden en wegzakken. Een heel bijzondere ervaring.

Wieneke

Afspraak maken

De duur van de therapie is afhankelijk van de hulpvraag en kan meerdere sessies inhouden.
Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalfuur.

Een intakegesprek kost € 48,00 en voor de opvolgende sessies wordt € 78,00 in rekening gebracht.

Wil je gewoon een keer lekker ontspannen?
Of kennismaken met hypnotherapie boek dan een ontspanningssessie.

De kosten voor deze sessie zijn 39 Euro.

Jolanda Manders Hypnotherapie logo
Jolanda Manders

Praktijk
Jolanda Manders

Adres:
Termeerstraat 16
5735CP Aarle-Rixtel

Email: info@jolandamanders.nl

 

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Praktijk
Jolanda Manders

Adres:
Termeerstraat 16
5735CP Aarle-Rixtel

Email: info@jolandamanders.nl

 

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Jolanda Manders
Jolanda Manders Hypnotherapie logo